diumenge, 7 de juliol del 2013

Els tallers



ELS TALLERS:

Pel que fa a les activitats us proposem els següents tallers:

Taller d’el·laboració de pa : El mas disposa d’un forn de llenya que ens permetrá  experimentar  i aprendre una activitat  tant  antiga i extesa com és fer el pà , les coques i les galetes.

Taller d’horticultura: L’objectiu d’aquest  taller  seria  apendre a tenir cura d’un hort per consum propi. Es  faran diverses feines com llaurar un tros de terra, sembrar, plantar, recol·lectar , apendre a  identificar aquelles hortalisses que ens arriben  a la taula.

Taller de bosc: anirem al bosc  per aprendre les  diverses  formes d’explotació, lligades  a la recuperació i  el manteniment.

Taller de supervivència: aprendrem a orientar-nos en l'espai, coneixerem plantes, fruits i flors comestibles i sanadores.

Taller de fer conserves: a l'estiu es recol·lecten molts productes tant a l'hort com al bosc per això es transformen i els podem aprofitar tot l'any.
Taller d'astronomia: descobrirem el món dels estels, els planetes i les constel·lacions.
Taller de riu: aprendrem a determinar l'estat del riu a partir de les observacions  dels microinvertebrats  que es troben a l'aigua.
Taller d'ocells: aquest territori n'és ple d'ocells cantaires, reconeixerem els seus cants i els observarem.
Taller "L'Art de riure": riure és un exercici sa, divertit i lliberador que  afavoreix una manera encoratjadora d'agafar-nos la vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada